Forestillinger

KUNSTEN Å FALLE

Et ledig foredrag som retter seg mot fagfolk som skuespillere og instruktører, dramalærere og andre teaterinteresserte. Det er et 45 min langt umnderhioldende kåseri som kan tilpasses situasjonen & stedet det presenteres i. Men hovedsaklig handler Kunsten å falle om det å lage, skrive, spille teater for barn. Om hvordan Fritjof Fomlesen ble til, hva Buster Keaton har med den saken å gjøre. Og om kunsten å falle. Og gleden ved å feile.  

FRITJOF FOMLESEN

FF i telefon

Lars Vik er Fritjof Fomlesen.

Dette er en uhøytidelig forestilling for barn i alle aldre. Fysisk komikk og leken improvisasjon med publikum går som en rød tråd gjennom en dag på Fritjof Fomelsens mobile hjelpeservice-kontor. Varighet ca 50 min. Stadig på repertoaret, men turne i DKS ikke aktuelt.

BIKUBEN

lars_og_bikuben_25.jpg

BIKUBEN

Jeg har laget en interaktiv turneforestilling for alle over fire år, der mottoet er minimal teknikk, maksimalt nærvær.

På scenen: en godt voksen mann med en bikube på hjul. Det skal snart vise seg at bikuben rommer overraskelser som barneleker, musikk, vannverk og kokemuligheter. I nært og finurlig samspill med publikum diktes fram en aldri så liten livshistorie om en mann som kjemper seg til alt - og som mister det. Det eneste han har igjen er en bikube...